Manja slova Veća slova RSS
>

Kolašin: Počeo 10. CISM futsal Kup za mir

Kolašin: Počeo 10. CISM futsal Kup za mir
Datum objave: 07.05.2018 10:02 | Autor: mod

Ispis Štampaj stranicu


Danas je u Sportskoj dvorani u Kolašinu svečano otvoren jubilarni, 10. CISM futsal Kup za mir, na kojem učestvuju ekipe oružanih snaga svih šest bivših jugoslovenskih republika.

Goste je, u prisustvu velikog broja građana, kao i učesnika turnira, pozdravio pukovnik Svetozar Brajković. On je istakao veliko zadovoljstvo što je Crna Gora domaćin turnira, dodajući da će ekipa Vojske Crne Gore pokušati da u fer borbi dođe do naslova pobjednika.

Pukovnik iz Gvineje, Mamba Koita je, u ime CISM-a, istakao značaj ovog turnira, čiji je prvenstveni cilj zbližavanje pripadnika oružanih snaga zemalja učesnica, uz nezaobilazni takmičarski karakter.

Nakon prigodnog kulturno-umjetničkog programa, turnir je zvanično otvorio Slobodan Filipović, državni sekretar Ministarstva odbrane Crne Gore.

U prvom meču, Crna Gora je pobijedila Makedoniju rezultatom 6:2, dok je u drugom susretu, ekipa OS Hrvatske istim rezultatom bila bolja od slovenačkih kolega.

10. CISM futsal Kup za mir traje do petka, 11. maja, za kada je predviđeno finale u 11,30 časova, nakon čega će se obaviti i ceremonija svečanog zatvaranja.